Aluevaalistartti, tule mukaan kampanjaani!

06.11.2021

Uudenmaan vihreät avaa tänään 6.11.2021 aluevaalikampanjan näkymällä eri tapahtumissa ympäri Uusimaata sekä ehdokkaiden julkaisuilla somessa. 

Keski-Uudenmaan aluevaalistartti on verkossa tapahtuva ja luvassa on ehdokkaiden julkaisuja sosiaalisessa mediassa päivän aikana. 

Olisinko minä mielestäsi hyvä ehdokas aluevaltuustoon, jota haluaisit tukea? 

Minun sydäntäni lähellä ovat yhdenvertainen palveluiden saatavuus koko Keski-Uudenmaan alueella, mielenterveys- ja päihdepalvelut sekä kuntoutus ja Keski-Uudenmaan alueen sote henkilöstön hyvinvointi, arvostus, saatavuus ja riittävyys.

Sosiaali- ja terveydenhoito sekä sairaanhoitoalan työntekijöistä on jo nyt huutava pula ja tämä tulee olemaan kriittinen tekijä tulevaisuudessa johon pitää kiinnittää erityistä huomiota, jotta riittävät ja laadukkaat palvelut pystytään säilyttämään ja ovat tasapuolisesti kaikkien saavutettavissa Keski-Uudenmaan hyvinvointialueella.

Voit tukea minua oheisen lahjoituslinkin kautta, pienikin lahjoitus on tervetullut ja sillä saadaan esimerkiksi mainoslehtisiä kampanjaani. 

Voit myös kertoa, jos haluaisit tulla mukaan tukitiimiini, ideoimaan ja toteuttamaan kampanjaa kanssani. Laita minulle viestiä, kaikki pienikin apu ja ajatuksesi ovat tärkeitä.

Kampanjassa on monia pienimuotoisia tehtäviä, joissa sinun apusi ja tukesi on tervetullutta, kuten vaalimainosten ideointi, suunnittelu, jakaminen, kertominen muille kampanjastani ja muut avustavat käytännön työt esim. vaalitapahtumissa. 

Voit myös suositella minua, otan suosituksia mielelläni vastaan ja pohditaan niiden käyttöä kampanjassani yhdessä.

Ehdokkaat - Vihreät -Pasi Solonen (vihreat.fi)